BiteRoll – sujuvuutta ostoksiin helppokäyttöisellä pussiautomaatilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kempeleläinen mekaniikka-alan yritys Professional Mechanics Finland Oy tarjoaa markkinoille helppokäyttöisen ja korkealaatuisen pussiautomaatin.

Tutustu tällä sivulla BiteRoll-pussiautomaattiin ja ota meihin yhteyttä!

BiteRoll-pussiautomaatti helpottaa hedelmäpussien avaamista

BiteRoll on yrityksemme kehittämä, hedelmäpussien avaamista helpottava laite. Tämä ainutlaatuinen ja kätevä pussiautomaatti antaa pussit asiakkaalle esiavattuina.

BiteRoll-pussiautomaatti parantaa vähittäiskauppojen hygieniaa, sillä laitteen ansiosta asiakas koskettaa vain omaa hedelmäpussiaan. Hedelmien pussittaminen ei ole koskaan ollut näin sujuvaa! Pussiautomaatissa on hyödynnetty täysin elintarvikehyväksyttyjä materiaaleja, kuten muoveja ja ruostumatonta terästä.

Toimitukset ja sopivat myyntierät neuvotellaan aina myymäläkohtaisesti. Mikäli haluat kauppiaana lisätietoja BiteRoll-pussiautomaatista, ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää BiteRollista ja sen hyödyistä sekä sinulle että asiakkaillesi.

Tästä yhteystietoihin

Tutustu myös muihin palveluihimme

Kempeleläinen Professional Mechanics Finland Oy tarjoaa BiteRoll-innovaatiotuotteen lisäksi monipuolista laitesuunnittelua. Palvelumme sisältää niin teollisuuden laitteet kuin koneautomaationkin.

 

Teollisuuden tarpeisiin tarjoamme kattavia koneistuspalveluita. Koneistamme erilaisia materiaaleja, kuten muovia, alumiinia sekä terästä. Otamme vastaan sekä muutaman kappaleen tilauserät että suuremmat massatilaukset.

 

Eri teollisuuden aloja palveleva kokoonpanopalvelumme kattaa erilaisia teollisuuden tuotantolaitteita, jotka voivat koostua osista ja osakokonaisuuksista.

Puhelin-ikoni

Professional Mechanics Finland Oy:n kätevä BiteRoll-pussiautomaatti parantaa vähittäiskauppojen hygieniaa. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Kysy lisää

Ripeää ja joustavaa palvelua

Professional Mechanics Finland Oy:n kotipaikka on Oulun kupeessa Kempeleessä, mutta palvelemme asiakkaitamme kautta Suomen. Pohjoisesta sijainnistamme huolimatta toimituksemme saapuvat aina pääkaupunkiseudulle saakka nopealla aikataululla.