Nopeat ja testatut laitetoimitukset ja kokoonpanopalvelut

Kaikki yhteystietomme

Professional Mechanics Finland Oy toteuttaa tarkat kokoonpanopalvelut teollisuuden tarpeisiin. Kokoonpanopalvelumme kattaa erilaisia teollisuuden tuotantolaitteita, jotka voivat koostua osista ja osakokonaisuuksista. Meille on kertynyt kokemusta useiden eri teollisuuden alojen järjestelmien kokoonpanopalveluista.

Me Promecilla kokoamme ja varmistamme osien toimivuuden sekä yhteensopivuuden, jotta saat käyttöösi toimivan kokonaisuuden. Ota yhteyttä kokeneeseen kokoonpanopalveluja tarjoavaan yritykseen ja pyydä meiltä tarjous!

Olemme Kempeleessä toimiva nykyaikainen mekaniikka-alan yritys. Nopea, luotettava sekä laadukas yhteistyökumppani. Arvostamme ja kunnioitamme kaikkien asiakkaidemme tarpeita. Asiakkainamme ovat useiden eri toimialojen yritykset joille toimitamme isojakin kokonaisuuksia maantieteellisestä sijainnistasi riippumatta. Työskentelemme yhteistyössä International Innovation Networkin kanssa.

 

Tarjoamme monipuoliset palvelut, projektien joustavan ja ketterän toteutuksen ja kokonaisedulliset ratkaisut. Meiltä saat nopeat ja laadukkaat laitetoimitukset ja kokoonpanopalvelut ja takaamme asiantuntevan mekaniikkasuunnittelun sekä koneistus- ja kokoonpanopalvelut.

 

Saat meiltä valmiin tuotteen, ideasta testattuun laitteeseen ja laitetoimitukseen. Palvelumme keskiössä ovat nopeat osavalmistukset piensarjoille sekä asiakkaan ideaan ja tarpeeseen pohjautuva, testattu ja luotettava laitetoimitus. Takaamme teille asiantuntevaa mekaniikkasuunnittelua sekä koneistus- ja kokoonpanopalveluita. Meiltä saat kokonaisuuden, teemme tarvitsemasi laitteen 100 prosenttisesti alusta loppuun, suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Tarjoamme käyttöösi koko ammattitaitomme ja saat meiltä suunnittelun, koneistuksen ja kokoonpanon. Laadukkaan ja kattavan palvelumme keskiössä ovat nopeat osavalmistukset piensarjoille sekä asiakkaan ideaan ja tarpeeseen pohjautuvat, testatut ja luotettavat laitetoimitukset.

 

Kokonaisketju ideasta testattuun laitetoimitukseen kulkee kauttamme:

 

 • suunnittelu
 • tuotekehitys
 • pikamallit
 • koneistus
 • ohutlevyosat
 • pintakäsittely
 • komponenttihankinnat
 • kokoonpano
 • testaus
 • sijainnit
 • Suunnittelu kokoonpanopalvelut ja laitetoimitukset


Tarjoamiemme palveluiden keskiössä ovat suunnittelu, koneistus ja kokoonpanopalvelut. Suunnittelemme pikamallit ja prototyypit teollisuuden laitteille, koneautomaatioon, puhdastilasovelluksiin sekä koneistus- ja ohutlevyosille. Saat suunnittelemamme 3D-mallit nopeasti tarkastettavaksi ja voimme muuttaa niitä testausvaiheen jälkeen.

 

Koneistuksen teemme laadukkailla ja monipuolisella huippukalustolla, joka on aina ajantasainen. Laitteita operoivat aina ajantasaiset ja standardien mukaiset tiedot omaava ammattimainen tiimimme. Kokoonpanopalvelut hoidamme tarkasti, laadusta tinkimättä ja palvelumme kattaa erilaiset teollisuuden tuotantolaitteet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Osakokonaisuudet

Saat meiltä yhdenmukaiset kokoonpanopalvelut kaikissa prosessisi vaiheissa. Kokoamme teollisuuden tuotantolaitteet tilauksesta riippuen joko itse valmistamistamme koneistusosista tai vaihtoehtoisesti yhteistyökumppaneiltamme hankkimistamme ostokomponenteista. Laajojen yhteistyöverkostojemme johdosta meillä on hyvät kontaktit eri komponenttitoimittajiin.

Tutustu myös suunnittelupalveluumme

Laadun varmistus

Tilatessasi kokoonpanopalvelun Promecilta, voit luottaa siihen, että kaikki kokoamamme laitteet toimivat vaaditulla tavalla. Me takaamme, että osat ovat yhteensopivia ja järjestelmät toimivia. Kokoonpanon jälkeen suoritamme tarpeelliset testit, jotta tuotannon laatu voidaan varmistaa.

Tutustu koneistuspalveluihimme
Puhelin-ikoni

Pyydä tarjous kokoonpanopalveluille Professional Mechanics Finland Oy:ltä – palvelemme Kempeleestä käsin koko Suomen alueella.

Tavoitat meidät täältä

Sijaintimme

Professional Mechanics Finland Oy:n kotipaikka on Oulun kupeessa Kempeleessä. Pohjoisesta käsin me palvelemme asiakkaitamme kautta Suomen. Pohjoisesta sijainnistamme huolimatta on palvelumme alan nopeinta, ja toimitukset saapuvat aina pääkaupunkiseudulle saakka todella ripeästi.