Töihin Promecille

Ota yhteyttä

Haluatko osaksi mielenkiintoisia ja haasteellisia koneiden- ja laitteiden suunnitteluprojekteja? Professional Mechanics Finland Oy tarjoaa työpaikkoja mekaniikkasuunnittelijoille, automaatiosuunnittelijoille, CNC-koneistajille, CNC-ohjelmoijille ja muille alan asiantuntijoille Oulun seudulla. Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä suunnittelun, koneistuksen, kokoonpanon, lopputestauksen ja tuotekehityksen parissa.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Tutustu avoimiin paikkoihin ja jätä hakemuksesi! Jos et juuri nyt löydä näiltä sivuilta sopivaa työpaikkaa itsellesi, jätä avoin hakemus.

 

Tarjoamme kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkan, asiantuntevan tiimin tuen, rennon työskentelyilmapiirin sekä muutenkin hyvät puitteet työskentelylle uusissa toimitiloissamme.

 

Toimintamme perustuu luotettavuuteen, korkeaan laatuun, nopeaan toimitusvarmuuteen ja vahvaan haluun palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Uskomme, että menestyksen avaimet löytyvät ammattitaitoisesta, toimivasta ja tehokkaasta tiimistämme. Kehitämme myös jatkuvasti toimintaamme, jolloin voimme tarjota tekijöillemme oppimisen paikkoja ja asiakkaillemme yhä parempia palveluita.

 

Haluatko tulla mukaan rakentamaan huipputiimiä? Jätä hakemus!

 

Tällä hetkellä avoimet työpaikat:

 

Mekaniikkasuunnittelija

CNC-koneistajia pystykaraiselle työstökeskukselle

  • noin yhden vuoden kokemus CNC-jyrsinkoneista.

CNC-sorvari

  • noin yhden vuoden kokemus CNC-sorvauksesta.

 

Lisäksi toivomme kaikilta hakijoilta alla mainittuja ominaisuuksia:

  • työskentelyä tehokkaasti ja aikaansaavasti sekä yksin että tiimissä
  • koulutusta alalta
  • joustavuutta työnteossa
  • halua kehittyä ja oppia uutta
  • reipasta ja tunnollista asennetta
  • ammattitaitoa yrityksen edustamisessa asiakkaille.

 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta yrityksessämme, lähetä vapaamuotoinen työhakemus/CV palkkatoiveineen sähköpostiimme Careers@promec.fi.

 

Lisätietoja yrityksestä ja avoimista työpaikoista antaa Petri Rimpeläinen petri.rimpelainen@promec.fi.

Yhteydenottolomake

*Pakolliset kentät

No file selected
Puhelin-ikoni

Haluatko mekaniikkasuunnittelijaksi mielenkiintoisiin projekteihin Professional Mechanics Finland Oy:lle? Tarjoamme vakituisia, kokoaikaistyö työpaikkoja Oulun seudulla.

Tavoitat meidät täältä

Sijaintimme

Professional Mechanics Finland Oy:n kotipaikka on Oulun kupeessa Kempeleessä. Pohjoisesta käsin me palvelemme asiakkaitamme kautta Suomen. Pohjoisesta sijainnistamme huolimatta on palvelumme alan nopeinta, ja toimitukset saapuvat aina pääkaupunkiseudulle saakka todella ripeästi.